op de website van DRG Scouting Niedorp.  Wij zijn een enthousiaste Scoutinggroep met leden uit Nieuwe Niedorp en Winkel maar ook veel uit de omliggende dorpen om ons heen. Naast de website zijn wij ook actief op facebook  & hebben wij, nu wij ons eigen gebouw bouwen, ook een aparte bouwfacebookpagina

Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws

Scouting Niedorp en de AVG

Binnen onze vereniging zijn wij op dit moment druk bezig met de AVG en alle documentatie die daarbij hoort. De komende periode zullen wij onze leden/ouders hier verder over informeren. Mocht u in de tussentijd willen weten hoe wij omgaan met privacy van onze leden kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Oranje Fonds Collecte

Geen kleingeld in huis? Of woont u buiten ons collecte gebied en wil u ons een financiele bijdrage doneren?  De online collecte van het Oranje Fonds is van start! En ook bij de online collecte is 50% van de opbrengst voor de vereniging!

https://noord-holland.oranjefondscollecteonline.nl/organisatie/drg-scouting-niedorp

Rabobank Clubkas Campagne

Stichting Scouting Niedorp heeft zich aangemeld voor de Rabobank Clubkas Campagne. Stemt u, als u lid bent van de Rabobank ook op ons? Tussen 8 en 28 mei 2018 kan er op onze vereniging gestemd worden door leden van de Rabobank.

Nieuwe website

Onze nieuwe site is online! Ivm. de nieuwe privacy wetgeving zijn nog niet alle pagina’s voorzien van foto’s/afbeeldingen en is ook het fotoboek nog niet gevuld. Zodra we precies weten aan welke richtlijnen wij precies moeten voldoen laten wij dit weten. Ook werken wij achter de schermen door aan de site om voor alle speltakken een (na inlog) speltak specifieke pagina aan te maken.

Regionale Scouting Wedstrijden

Jaarlijks worden er regionale scouting wedstrijden georganiseerd voor alle Scouts speltakken binnen Regio Noord Holland Noord. Onze Scouts hoefde dit jaar niet ver; de wedstrijden werden dit jaar gehouden op de Rijd. Op de facebookpagina  van de RSW zijn foto’s en filmpjes terug te vinden. Onze Scouts behaalde de 10de en 15de plaats! Goed gedaan! Op naar volgend jaar!

 

Geslaagde Potgrondactie 2018

Wij kijken terug op een geslaagde potgrondactie! Door het grote succes van deze actie konden onze leden lang niet bij iedereen aanbellen/ potgrond verkopen. We hopen dat alle bloementjes heerlijk zullen groeien in de potgrond & zeggen alvast; volgend jaar komen we eind maart weer langs!