op de website van DRG Scouting Niedorp.  Wij zijn een enthousiaste Scoutinggroep met leden uit Nieuwe Niedorp en Winkel maar ook veel uit de omliggende dorpen om ons heen. Naast de website zijn wij ook actief op facebook & zijn wij de afgelopen jaren druk bezig geweest met ons eigen gebouw te bouwen, hiervoor hebben wij ook een aparte bouwfacebookpagina. Op 31 augustus 2019 is ons gebouw officieel geopend.

Corona & Scouting Niedorp

Scouting Niedorp probeert zo lang mogelijk de opkomsten voor onze Jeugdleden door te laten gaan. Daarbij hebben wij ook te maken met maatregelen/ richtlijnen waar wij aan ons als vereniging aan moeten houden. Wij proberen onze leden bij wijzigingen zo goed mogelijk te informeren via de mail en onze facebook pagina. Ons leidingteam probeert de opkomsten zo ‘Coronaproef’ mogelijk te organiseren. De jaarlijks terugkerende groepsactiviteiten hebben we aan het begin van het seizoen wel ingepland maar allemaal met ‘afhankelijk van wat mogelijk is’. We hopen dat we in 2021 weer meer activiteiten samen kunnen gaan doen. Maar voor nu; Blijf vooral gezond!