Naast de wekelijkse speltakopkomsten organiseren onze vrijwilligers ook groepsactiviteiten en activiteiten voor niet-leden.

‘DE’ activiteit voor niet-leden is het jaarlijks terugkerende zomerspektakel (voorheen waterspektakel) in samenwerking met buitenbad De Rijd in Nieuwe Niedorp. Nieuwsgierig? neem een kijkje op de speciale zomerspektakel pagina (nog in de maak)

Ondersteunen andere verenigingen/activiteiten in de omgeving.

Waar mogelijk ondersteunen wij ook andere verenigingen/ activiteiten in de omgeving. Samen kun je tenslotte veel meer dan alleen.     We zijn dan ook elke keer weer trots en enthousiast als we een hulpvraag/ aanvraag binnen krijgen. Bij iedere activiteit kijken wij wat de mogelijkheden zijn om te helpen. We hopen hiervoor op uw begrip.

Mocht u ons als vereniging willen benaderen voor hulp/ het lenen van materialen? Neem gerust contact op met onze secretaris, dat kan via het contactformulier op de website of via de mail. Wij zullen u dan zsm. laten weten of wij iets kunnen betekenen.

Wij bieden onze hulp vrijwillig aan, een kleine bijdrage of wederdienst stellen wij wel op prijs. Bij het uitlenen van materialen vragen wij om een borg/kleine vergoeding.

Activiteiten waar de afgelopen jaren ondersteuning geboden is;

-Activiteiten Pinksterkermiscommissie ’t Veld

-Markt Floralia Nieuwe Niedorp

-Ondersteuning bij Voetbalkamp

-Ondersteuning bij Sport/Speldagen basisscholen Nieuwe Niedorp / Winkel

-Ondersteuning bij Huttendorp/timmerdorp

-Ondersteuning Halloween/Spooktocht Kolhorn

-Ondersteuning Opening Zwembad de Rijd