Nieuws van DRG Scouting Niedorp

Seizoen 2023-2024

We zijn weer gestart! Onze VaMoZoDo dag was warm maar gezellig & aan het einde van de middag vlogen er heel wat Jeugdleden over naar de volgende speltak om daar dit jaar weer een hoop nieuwe avonturen te beleven. Komend weekend zijn de Bever, Welpen en Scouts opkomst op zondag & houden we deze op het schoolplein van de Snip tijdens de Floralia.

Bereikbaarheid vragenformulier

De afgelopen tijd werkte het vragenformulier niet naar behoren, mocht u het vragenformulier ingevuld hebben en geen reactie van ons ontvangen hebben? Stuur dan een mail naar: secretaris@scoutingniedorp.nl en u krijgt zo snel mogelijk bericht terug.

Zomerspektakel 2023

Zondag 16 juli is het weer tijd voor ons jaarlijkse zomerspektakel in zwembad de Rijd.

VOMAR Klantenkaart actie

SCNI2023 – 1

Groepshike

Na 3 jaar niet is het nu bijna zover… de stam heeft alle voorbereidingen er weer bij gepakt, is de route up to date aan het maken… lopen jullie ook mee? zaterdag 25 februari. Meer info volgt nog.

Potgrondactie 2023

Het was weer een succes! Met een heerlijk zonnetje zijn er heel veel zakken potgrond verkocht.

Iedereen die potgrond besteld/ gekocht heeft; ontzettend bedankt!

Kerst 2022

Eindelijk konden we weer samen met elkaar in het gebouw Kerstmis vieren. Het was een geslaagde viering.

Rookvrije Generatie

Sinds 1 september staan wij geregistreerd op rookvrijegeneratie.nl. Het enige wat bij onze vereniging in de buurt van onze jeugdleden af en toe rookt is het kampvuur…. en dat stoken we met ‘schoon’ brandhout.

VaMoZoDo dag / start nieuwe seizoen

We starten het seizoen zaterdag 3 september met onze VaMoZoDo dag! Alle leden, ouders & broers/zussen zijn welkom om samen met elkaar het seizoen te starten. Meer informatie volgt nog aan het einde van de zomervakantie.

Zomerkampen…

De Explorers gaan deze zomervakantie naar Wiltz en de Scouts gaan op kamp naar Jisp… We wensen ze een heel fijn kamp met mooi weer!

Zomerspektakel 10 juli 2022

Jaaa!!! we mochten weer! We hebben het zwembad weer lekker op zijn kop gezet! Wat een gezelligheid op en bij het water, heel veel broodjes hamburger gebakken en na afloop hadden we een hele berg natte palen en touwen… Heb jij het gemist? Zoals het er nu naar uitziet sluiten we komend seizoen weer af in het zwembad.

Laatste opkomsten seizoen 2021-2022

De laatste speltakopkomsten voor dit seizoen zijn alweer in zicht. Zondag 10 juli sluiten we het seizoen samen af met het Zomerspektakel. De Bevers en Welpen hebben hun kamp er al op zitten. De Explorers vertrekken bijna richting Wiltz/ Luxemburg en de Rovers gaan in de Herfst op kamp met het vliegtuig (ook een hele belevenis…

Beverkamp 2022

De Bevers hebben ook eindelijk weer kunnen logeren! Ook hun kamp stond in het teken van Peter Pan. Heerlijk een nachtje in ons eigen gebouw! Een fantastische ervaring voor onze Bevers.

Welpenkamp 2022

De Welpen gingen dit jaar weer op kamp. Zij hebben een fantastisch Peter Pan kamp gehad op Scoutinglabelterrein Heereveen bij Oranjewoud.

Opening Zwembad de Rijd

Na maanden klussen was het 1 mei 2022 eindelijk zover! Onze buren, buitenzwembad de Rijd ging weer open voor publiek! Maandenlang keken we tegen een grote witte tent en stonden er vele bouwmaterialen… maar nu kan er weer lekker gezwommen worden. En natuurlijk waren wij daar als buren bij aanwezig met een grote loopbrug over het water vol hindernissen. Gemist? kom dan naar het zomerspektakel op 10 juli.