Nieuws van DRG Scouting Niedorp

VaMoZoDo dag / start nieuwe seizoen

We starten het seizoen zaterdag 3 september met onze VaMoZoDo dag! Alle leden, ouders & broers/zussen zijn welkom om samen met elkaar het seizoen te starten. Meer informatie volgt nog aan het einde van de zomervakantie.

Zomerkampen…

De Explorers gaan deze zomervakantie naar Wiltz en de Scouts gaan op kamp naar Jisp… We wensen ze een heel fijn kamp met mooi weer!

Zomerspektakel 10 juli 2022

Jaaa!!! we mochten weer! We hebben het zwembad weer lekker op zijn kop gezet! Wat een gezelligheid op en bij het water, heel veel broodjes hamburger gebakken en na afloop hadden we een hele berg natte palen en touwen… Heb jij het gemist? Zoals het er nu naar uitziet sluiten we komend seizoen weer af in het zwembad.

Laatste opkomsten seizoen 2021-2022

De laatste speltakopkomsten voor dit seizoen zijn alweer in zicht. Zondag 10 juli sluiten we het seizoen samen af met het Zomerspektakel. De Bevers en Welpen hebben hun kamp er al op zitten. De Explorers vertrekken bijna richting Wiltz/ Luxemburg en de Rovers gaan in de Herfst op kamp met het vliegtuig (ook een hele belevenis…

Beverkamp 2022

De Bevers hebben ook eindelijk weer kunnen logeren! Ook hun kamp stond in het teken van Peter Pan. Heerlijk een nachtje in ons eigen gebouw! Een fantastische ervaring voor onze Bevers.

Welpenkamp 2022

De Welpen gingen dit jaar weer op kamp. Zij hebben een fantastisch Peter Pan kamp gehad op Scoutinglabelterrein Heereveen bij Oranjewoud.

Opening Zwembad de Rijd

Na maanden klussen was het 1 mei 2022 eindelijk zover! Onze buren, buitenzwembad de Rijd ging weer open voor publiek! Maandenlang keken we tegen een grote witte tent en stonden er vele bouwmaterialen… maar nu kan er weer lekker gezwommen worden. En natuurlijk waren wij daar als buren bij aanwezig met een grote loopbrug over het water vol hindernissen. Gemist? kom dan naar het zomerspektakel op 10 juli.