Nieuws van DRG Scouting Niedorp

Zomerspektakel 10 juli 2022

Jaaa!!! we mogen weer! Duimen jullie ook voor mooi weer op zondag 10 juli? Dan zetten we het zwembad bij onze buren zwembad de Rijd weer op zijn kop!

Kom jij ook naar het zomerspektakel?

Laatste opkomsten seizoen 2021-2022

De laatste speltakopkomsten voor dit seizoen zijn alweer in zicht. Zondag 10 juli sluiten we het seizoen samen af met het Zomerspektakel. De Bevers en Welpen hebben hun kamp er al op zitten. De Explorers vertrekken bijna richting Wiltz/ Luxemburg en de Rovers gaan in de Herfst op kamp met het vliegtuig (ook een hele belevenis…

Beverkamp 2022

De Bevers hebben ook eindelijk weer kunnen logeren! Ook hun kamp stond in het teken van Peter Pan. Heerlijk een nachtje in ons eigen gebouw! Een fantastische ervaring voor onze Bevers.

Welpenkamp 2022

De Welpen gingen dit jaar weer op kamp. Zij hebben een fantastisch Peter Pan kamp gehad op Scoutinglabelterrein Heereveen bij Oranjewoud.

Opening Zwembad de Rijd

Na maanden klussen was het 1 mei 2022 eindelijk zover! Onze buren, buitenzwembad de Rijd ging weer open voor publiek! Maandenlang keken we tegen een grote witte tent en stonden er vele bouwmaterialen… maar nu kan er weer lekker gezwommen worden. En natuurlijk waren wij daar als buren bij aanwezig met een grote loopbrug over het water vol hindernissen. Gemist? kom dan naar het zomerspektakel op 10 juli.