Nieuws van DRG Scouting Niedorp

4 nov 2020; De opkomsten voor onze jeugdleden t/m 17 jaar mogen op dit moment nog gewoon doorgaan. Scouting heeft een uitzondering op de maatregelen die vanaf vandaag gelden t/m 18 nov.

17 okt 2020; Dit jaar helaas geen Jota/Joti opkomsten met de hele groep. In augustus hadden we al besloten om deze groepsactiviteit dit jaar te laten vervallen ivm de corona maatregelen. En nu, met de aangescherpte maatregelen staan we zeker achter deze keuze.

14 okt 2020; Helaas moeten onze Roverscouts en Stamleden het de komende weken weer met Online opkomsten doen. We hopen dat we ze snel weer op het gebouw zullen zien.

12 okt 2020; Wat een drukte in Hotsjietonia! Wat vinden juffrouw Pompidom, Stuiter, Bas Bos, Professor Plof en alle anderen het leuk dat er nu 11 Bevers rondlopen in het dorp. Elke zaterdagochtend is het weer een feestje met zoveel gezelligheid.

sept 2020; Met ouders & handen schudden op afstand zijn er weer Bevers en Welpen overgevlogen naar de volgende speltak. We hopen dat iedereen de komende weken weer veel plezier beleeft bij de opkomsten.

aug 2020; We gaan, na de zomerperiode weer van start. Op dit moment kunnen alle speltakken weer bij elkaar komen bij ons gebouw. Wel met enkele aanpassingen en maatregelen maar de opkomsten staan voorlopig wel weer op de agenda.