op de website van DRG Scouting Niedorp.

Wij zijn een enthousiaste Scoutinggroep met leden uit Nieuwe Niedorp en Winkel maar ook veel uit de omliggende dorpen om ons heen. Naast de website zijn wij ook actief op facebook & zijn wij de afgelopen jaren druk bezig geweest met ons eigen gebouw te bouwen, hiervoor hebben wij ook een aparte bouwfacebookpagina. Op 31 augustus 2019 is ons gebouw officieel geopend.

RABO CLUB SUPPORT 2022 , STEMMEN JULLIE OOK !

Vanaf 5 september tot 27 september kunt u op ons STEMMEN!

Als Rabo lid krijg je automatisch augustus/begin september informatie over de aktie.

Tijdens bovengenoemde stemperiode breng je als lid je stem uit op jouw favoriete vereniging of stichting. In totaal kun je vijf stemmen uitbrengen waarvan maximaal twee stemmen op één vereniging.

Iedere stem levert voor de vereniging een geldbedrag op met hopelijk een mooi eindresultaat voor Scouting Niedorp.

We zouden het super vinden als jullie dit bericht willen delen met een ieder die onze vereniging een warm hart toedraagt: vrienden, familie……

Stem nu direct in de Rabo App of online op www.rabobank.nl/clubsupport. Wij staan onder regio kop van noord holland, Scouting Niedorp.

Wij gaan ervoor met jullie en door jullie stem.